السبت، 6 فبراير 2016

بانية مشوى

1422409_1653842461532985_8266162511552382931_n

المكونات :
صدور دجاج
والتتبيله عبارة
زبادى-
_عصير بصل مبشور
–فلفل اسمر-ملعقه ص ثوم بودره ،قرفه جوزة الطيب زعتر بابريكا
-زيت
-2\1 ملعقة ص سكر
–م ك كاتشب
2م ك عصير ليمون
م خل

الطريقة
يتم خلط جميع المكونات وتتبل بها البانيه وتدخل التلاجه لمدة 8ساعات ليله فى التلاجه تشرب الخلطه
وبعدين تانى يوم نطلعها ونعمل ايه نجيب طاسة ونحط ملعقة صغيرة زبدة ونشوح البانيه فى الطاسه من الجانين مع تغطيتها واذا جفت منك قبل ما تكون استوت ممكن تزودى فوقها معلقتين من التتبيله حتى تستوى جيدا وبعد السوا نولع فحمة ونطفيها فى البانية ليأخد ريحه الشواء وتوضع فى طبق التقديم وتزين بالبقدونس

 
 
 

مصدر هذا الموضوع : بانية مشوى


0 التعليقات:

إرسال تعليق