المقادير :
3 حبات بطاطس كبيره
3-4 ملاعق زيت
3-4 فص ثوم مهروس مع حبه هيل
ملعقه صغيره ملح
ملعقه صغيره شطه مجروشه
نص حزمه كزبره خضراء
ربع ملعقه فلفل اسود
وزيت للقلي
طريقة تحضير بطاطس بالكزبرة
قشري البطاط وقطعيها مكعبات صغيره
سخني الزيت في مقلاه عميقه ،اقلي البطاطس الى ان تصبح ذهبيه اللون واتركيها على جنب .
في مقلاه اخرى سخني الزيت واضيفي له الثوم والملح والشطه والكزبره والفلفل الاسود
وقلبيهم على نار متوسطه الى ان يذبل الثوم وتتصاعد رائحه الكزبره .
اضيفي البطاطس المقليه وقلبي الى ان تختلط جيدا ثم اتركيها لمده دقيقتين لتتشبع نكهة
الثوم والكزبره ممكن تضيفي كمان بيض مسلوق كمان ممكن تضيفي جبنه مملحه
ممكن تقدميها مع خبز ومخللات على حسب رغبتك .
مصدر هذا الموضوع : بطاطس بالكزبرة
0 التعليقات:
إرسال تعليق