الأحد، 10 أبريل 2016

كيكة اليوسفي

11037478_800921260002656_4014934271615908967_n

المقادير:

4 بيض
1 كوب سكر
1/2 كوب سمن

 
2 ونصف كوب دقيق
2 معلقة كبيرة خل ( الخل تخلي كيكة اليوسفي هشة وكمان تضيع زفاة البيض وﻻ تبان ريحتها ابدا في الكيكة )

1 باكو بيكنج بودر كيك شيف
رشه ملح 

 
فانليا
3|4 كوب عصير يوسفى

بشر يوسفى
 

طريقة تحضير كيكة اليوسفي

فى الخلاط البيض والسكر والسمن والفانليا والخل نضربهم حوالى 10دقائق ثم نخلط الدقيق و البودر ورشه ملح ثم نضيف الخليط على
الدقيق ونقلب بالمعلقه بهدوء من تحت لفوق مع اضافه العصير بالتدريج ندهن الصنيه بالسمن ورشه الدقيق وننزل بالعجينه براحه
فى الصنيه وندخلها فرن درجه 180، وبعد أما تخرج ممكن تسقيها بالصوص لو تحبى وقدميها وبالف هنا ليكم.

 

مصدر هذا الموضوع : كيكة اليوسفي


0 التعليقات:

إرسال تعليق